Menu
Logo aColor Diseño Web
Buscador acolor.es
Carrito de la compra
<div><span><span>Carregant carret</span></span></div>  
Carregant carret
Panel de usuario acolor.es
Llamar por teléfono a aColor Diseño Web al 93 479 68 24
Enviar Email a aColor Diseño Web a info@acolor.es
Buscador acolor.es

Has sentit parlar del print blossom? Aquesta primavera serà el més in del moment

 
 
Cada parell de sabates és únic, no obstant això és cert que no sols és necessari tenir un, sobretot quan existeixen dissenys que reflecteixen la nostra personalitat o bé, que la donen un impuls: 
des dels quals són monocromàtics d'elaboració artesanal, fins aquells que tenen detallats prints que ens fan ressaltar als carrers, com per exemple els que estan decorats amb flors. I què millor que la primavera per a lluir-los? Sens dubte és una de les nostres estacions favorites i no és per a menys, amb l'arribada de la calor diem adeu a les peces i sabates abrigades i tancades per a donar pas als colors, les peces fluides i el calçat obert. La primavera ja és aquí i des d'Hispanitasle  donem la benvinguda amb les últimes tendències, i si hi ha una tendència que sens dubte arriba trepitjant fort és el print blossom. Has sentit parlar d'ell? Estem segurs que t'encantarà.

Però parlar de sabates no sols es refereix a la varietat que hi ha d'ells, sinó també a la forma en la qual estan fets, comoditat, fabricació, material empleat, tipus de forma i disseny, el qual moltes vegades determina si els comprem o no.

Imaginar amb quin conjunt de roba els podries usar i com es veurien als teus peus causa il·lusió, especialment si van d'acord amb les tendències en moda durant aquesta temporada, i com et comentàvem anteriorment l'estil print blossom és un must have i li dona un toc d'originalitat al nostre outfit.

Portar ballarines amb flors estampades pot fer que el teu conjunt de roba tingui major personalitat. Però no ens referim a aquelles que tenen la flor molt detallada i oberta; sinó als prints que la retraten durant el procés d'obertura, que deixen uns pètals més detallats que uns altres a través de diferents tonalitats, tal com ho fa l'estil blossom que envaeix diferents tipus de sabates aconseguint un estil molt trendy.

Però aquest tipus de disseny no sols arriba a les ballarines, sinó que des dels quals tenen plataforma fins a les esportives que donen un toc chic als estils urbans han adoptat aquesta tendència. Que et sentis segura de com et veus i còmoda quan camines pel carrer també es relaciona amb la qualitat de les sabates que portes llocs, perquè pots lluir bé però sentir-te incòmoda amb cada pas que dones és una cosa realment molt molesta.

Encara que el disseny és el primer que es veu en triar algunes sabatilles, no has d'oblidar la comoditat que et donen unes bones sabates, la qual cosa s'aconsegueix a través de diferents i detallats processos de fabricació que inclouen formes, flexibilitat i unió de peces que eviten deformacions a través de màquines de cosir i fils que asseguren la seva durabilitat.

Així que, a més de triar un disseny bonic, també considera la comoditat que et poden oferir, el material i la forma en la qual està elaborades, perquè seran la base de les teves trepitjades i t'acompanyaran més d'un dia en diferents situacions.

Veure font de la notícia
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...