Menu
Logo aColor Diseño Web
Buscador acolor.es
Carrito de la compra
<div><span><span>Carregant carret</span></span></div>  
Carregant carret
Panel de usuario acolor.es
Llamar por teléfono a aColor Diseño Web al 93 479 68 24
Enviar Email a aColor Diseño Web a info@acolor.es
Buscador acolor.es

Top 5 sabates imprescindibles

 
 
Per a anar al treball o de shopping, per a sortir de passeig o anar a prendre un cafè; les sabates són tan diferents com les nostres activitats, llavors per què hauries d'usar sempre els mateixos?
És cert que el calçat que tenim a la nostra disposició mai ens sembla suficient, no obstant això, existeixen sabates imprescindibles que totes hauríem de tenir.

Hi ha sabates per a cada moment i per a cada peça de vestir: botins, ballarines, sandàlies, esportives o amb plataformes; són moltes les opcions, però són pocs els que tota dona hauria de tenir sense cap dubte. Ens referim a aquells que tard o d'hora utilitzaràs, que són còmodes, versàtils i no deixen de ser tendència. Avui et parlem del top cinc imprescindibles d'Hispanitas. Vols descobrir-los? Continua llegint.

Sneakers nude
Sentir-se còmoda i al mateix temps anar a la moda mai havia estat tan fàcil com ara. Des de fa uns anys les sneakers o esportives, com fa un temps les coneixíem, s'han colat en els nostres outfits més chic. Avui et proposem atrevir-te amb unes color nude. El look que aconsegueixis depèn molt de com les combinis, tal vegada amb uns jeans, una brusa amb figures i un jersei, o un vestit que les faci ser les protagonistes a l'estiu. Les combinis com les combinis estem segures que aportaran el toc sporty chic que caminaves buscant.

Mule blau
I si hi ha un calçat que un altre any més serà un must have aquest és sens dubte el mule. Un clàssic on els calgui ha anat adoptant les noves tendències per a convertir-se en l'acompanyant ideal a vegades de tota mena aportant a la dona que els porta posats un toc elegant. Els mule són destalonados pel que resulten especialment còmodes i frescos per als mesos més calorosos. Què et sembla el nostre model blau de serratge amb detall de nus en l'empenya? A nosaltres espectacular.

Sandàlies multi-metall
Amb un gran vestit, pantalons curts o jeans, les sandàlies s'adapten perfectament al que portis posat. El seu color, disseny, altura del taló i forma les fa estar en aquesta llista de “imprescindibles”. Nosaltres et recomanem el nostre model multi metàl·lic amb 4 tires en diferents tonalitats i un petit taló de bloc. No voldràs deixar de portar-les!

Sabata taló blau-metal·litzat
El blau és un dels nostres colors preferits i és que combina a la perfecció amb la resta i fins i tot et permeten aconseguir un look total jean molt trendy. Per a acudir a l'oficina, per a una reunió familiar, per a un menjar amb amics… El nostre taló blau metal·litzat destalonado amb punta quadrada i taló de bloc t'aporta un toc sofisticat espectacular.

Sabata taló nude-metal·litzat
És evident que les sabates de taló es mantenen com uns imprescindibles temporada rere temporada, especialment aquells que són fàcils de combinar, com per exemple els nude. Els nostres nudes metal·litzats fabricats en pell i amb taló midi són simplement exquisits. Ideals per a aconseguir un look elegant i diferent.

I si vols conèixer el catàleg complet d'Hispanitas  et convidem que ho facis en la nostra botiga en línia.

Veure font de la notícia
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...